CHRISTELIJKE THERAPIE & COACHING

DE OVERTUIGINGEN DIE JE HEBT OVER JEZELF, DE ANDER EN DE WERELD ZIJN BEPALEND IN ALLES WAT JE DOET

Met veel expertise in zelfcompassie en kennis van neurologische en psychische integratie help ik je met het bouwen van een sterke identiteit. Waardoor je vanuit innerlijke zekerheid en vertrouwen keuzes maakt en in het leven staat.

Sharon-Duijzer-Lean-Into-Love

STUCK. WETEN DAT JE ANDERS WIL.
MAAR HOE DAN?!

Ik help je met:

  • inzicht krijgen in waarom je doet wat je doet
  • het doorbreken van negatieve gedachten en patronen
  • in de ogen durven kijken van je angst, verdriet, schaamte en boosheid
  • het evangelie naar binnen brengen

Zodat je:

  • een diep doorvoeld besef van mogen bestaan als jezelf
  • rust in je hoofd en innerlijke vrede
  • een sterke identiteit, je zeker voelen van binnen
  • vrijheid om te kiezen: doen wat je écht wilt

Herken jij je hierin?

Hoe hard ben jij voor jezelf?
"Doe niet zo stom, stel je niet aan! Het moet nog beter, het is je wéér niet gelukt."
Terwijl je eigenlijk zo verlangt naar je geliefd weten én voelen. Oké zijn met imperfecties in jezelf en het leven.
Als hard zijn voor jezelf werkte, zou het nu al gewerkt hebben. Eén van de belangrijkste onderdelen van coaching & therapie is leren hoe je anders tegen jezelf kunt praten.
Door het ontwikkelen van een compassievolle stem van binnen die je aanmoedigt in plaats van afmaakt.
Ben je bang voor de meningen van anderen en geneigd jezelf te vergelijken?
Hoe zou het zijn als je met zekerheid in je eigen schoenen staat. Trouw aan je eigen persoonlijkheid, dingen doen waar je achter staat en durven luisteren naar je eigen intuïtie.
Vergelijken en twijfelen aan jezelf is menselijk, en dus heel normaal. Dit komt door onze basisbehoefte om ergens bij te horen. Het laten stoppen is een keuze. Als je je altijd vergelijkt met anderen, wordt de goedkeuring van die ander op den duur belangrijker dan je eigen gevoel. Uiteindelijk gaat het om je eigen overtuiging over jezelf. Want waar heb je die goedkeuring voor nodig als je jezelf al goed vindt?!
Moe worden van je hoofd die overuren draait?
Altijd maar doorgaan totdat alles teveel is en je op bent…
En je wilt zo graag rust ervaren in je hoofd en lijf. Grenzen aanvoelen, aangeven én jezelf eraan houden.
Je emoties, behoeften, grenzen niet voelen en gewoon doorgaan is als 100 tabbladen open laten staan en je telefoon nooit resetten.
Je kunt het doen, maar dingen beginnen te haperen en je batterij raakt snel leeg. Je bevindt je dan in overlevingsstand.
Emoties, wat moet je ermee?!
Sneller geneigd te analyseren dan te voelen of juist op de meest onhandige momenten overspoeld worden door emoties?
Wil je leren navigeren door je emoties en de route van je hoofd naar je hart vinden?
Analyseren en ‘overthinking’ van gevoelens is niet hetzelfde als voelen. Het is hoe je geleerd hebt om gevoelens te vermijden. Maak het geen doel om je nooit meer verdrietig, angstig of boos te voelen. Dit is onrealistisch en het zet jezelf in de val om te falen. Maak het je doel om met nieuwsgierigheid en compassie te kijken naar je emoties.
Leven met een muur om je heen?
Je laat niemand écht binnen en je laat jezelf ook niet helemaal zien.
Terwijl je voelt dat er nog zoveel meer in je zit wat gezien en gehoord mag worden. In verbinding met jezelf en anderen mensen zijn, van hart tot hart.
Er is moed voor nodig om naar de kanten van jezelf te kijken die je het liefst verstopt wilt houden. Door het aanpakken van belemmerende overtuigingen en heling te ontvangen in oude pijn, ontvlamt er ook iets nieuws. Iets wat daarvoor geen ruimte had om te ontvlammen.
Zie je mij?
En opeens is daar zo’n (oud) gevoel wat je al heel lang kent. Alsof je weer even helemaal klein bent, alleen en minder dan de ander.
En je verlangt ernaar om je veilig voelen, gelijkwaardig als volwassene in het hier en nu.
Een trauma gevoel kent het verschil niet tussen 26 of 6 jaar zijn. Een belangrijk onderdeel van traumaverwerking is het werken aan en helen van je innerlijke kind. We doen dit door het verleden te erkennen en te accepteren. Een dialoog met je gevoelens aan te gaan, deze te doorvoelen en integreren.

Testimonials

christelijke-therapie-rekindle-leer-opnieuw-vliegen

IK LEERDE OPNIEUW UIT TE VLIEGEN

Door de sessies met Sharon en de kennis die ze deelt leerde ik mezelf beter begrijpen, maar ook überhaupt het mens-zijn te omarmen. Ze motiveerde mij om het eens op een andere manier te proberen en te ontdekken. Ik leerde opnieuw uit te vliegen, en wel op eigen kracht. 

- Annemarije, 31 jaar

MIJN GEVOEL HEEFT EEN STEM GEKREGEN

- Kevin, 26 jaar

christelijke-therapie-rekindle-veilige-omgeving

Elk traject is

Maatwerk

Ik werk integratief wat betekend dat ik technieken uit verschillende psychologische stromingen combineer waardoor er een op maat gemaakt traject ontstaat, simpelweg omdat jij uniek bent. Hierin is een belangrijk aspect ook het samenbrengen van je hoofd, hart, handelen en je lichaam.

Krachtgericht

Vanuit een veilige setting wordt je begeleid om in verbinding te blijven met je eigen kwaliteiten en innerlijke kracht zodat je regie en verantwoordelijkheid kan nemen over je eigen proces. Je bent namelijk veel meer dan alleen datgene waar je last van hebt.

Samenwerking

Ik wandel naast je en samen gaan we dit avontuur aan. Uiteindelijk zit de kracht van een dergelijk traject écht dat je je commit tussen de sessies door. Jij doet het werk! Alleen opdagen in de sessie is niet voldoende, het werk wat je tussen de sessies door doet is net zo belangrijk als wat je in de sessie doet.

Messy

Het leven is messy, dus therapie ook! Er is geen rechte lijn op weg naar heling doelen en ik heb geen tips & tricks na de eerste sessie (daarna wellicht nog steeds niet ha!) Er gaan momenten komen dat er verwarring is, frustratie, confrontatie en dat het rauw voelt. Maar ook verwondering, ontroering, hoop, kracht en dat je versteld staat van jezelf.

Ieder traject begint met een intakefase waarin ook doelen worden gevormd. Het aantal sessies staat vooraf niet vast, dit is afhankelijk van je hulpvraag, doelen en wordt besproken tijdens de intakefase. Meestal vinden de gesprekken eens in de 2 à 3 weken plaats en duren deze één à anderhalf uur, afhankelijk van de persoonlijke wensen en de wending van het gesprek. Je investeert €90,- voor een sessie van een uur.

Ben jij toegewijd om aan jezelf en je doelen te werken én toegewijd aan het proces dat daarvoor nodig is?

Rekindle-Logo-Dark

Rekindle Coaching, Therapie & Training
Wijnhaven 36,
3011 WS Rotterdam

Contact
+31 6 535 321 39
sharon@rekindle.nl

© Copyright 2021 – Algemene Voorwaarden

Website by Wild Digital