Trainingen & Spreken

Trainingen en spreekbeurten gericht op emotionele gezondheid met inzichten uit de psychologie, gekoppeld aan een bijbels perspectief.

Spreken

Ik vind het heerlijk om mensen te inspireren met een boodschap van liefde, hoop en (emotionele) gezondheid. Om een stem te zijn die de liefde van God voor de mens vertolkt. Onderwerpen kunnen zijn: Identiteit, Godsbeeld en Zijn stem verstaan, schuld & schaamte, vernieuwing van denken, liefde en (zelf)compassie. 

"Sharon is een spreker die echt durft te zijn - kwetsbaar & krachtig tegelijk. Zij is in staat om diepgaande theorie op een verfrissende manier manier over te brengen."

Trainingen

Naast seminars en spreekbeurten verzorg ik ook trainingen voor groepen. Denk hierbij aan het trainen of begeleiden van pastorale teams in kerken, ministry teams van christelijke organisaties of evenementen en (jeugd)leiders. 

Uiteraard is elke spreekbeurt of training op maat te maken voor elke doelgroep, samenstelling, onderwerp en doel.

trainingen-spreken-quote-3

Sharon heeft de gave om als spreker veiligheid én beweging teweeg te brengen. Ze weet op een doortastende wijze gevoelige onderwerpen bespreekbaar te maken. Waarbij ze haar publiek weet te raken en uit te dagen met humor, echtheid en hoop.

Sharon is in staat om tijdens haar spreken in en uit te zoomen. Waardoor ze een boodschap persoonlijk weet te maken, zonder het grotere verhaal te verliezen.

– Floris Kersloot, Soul Survivor

Met haar humor, theoretische onderbouwing en passie voor emotionele gezondheid, weet Sharon gevoelige en persoonlijke onderwerpen (luchtig) te brengen en aan te snijden.
Ze weet als therapeut hoe ze de veiligheid van een groep en individuen kan waarborgen en met haar warme en fijngevoelige karakter harten te raken.

Haar krachten gebundeld maken haar tot een inspirerende spreekster die je uitdaagt om echt te zijn naar God, jezelf en de mensen om je heen. De boodschap die Sharon bij zich draagt spoort anderen aan om achter authenticiteit en waarheid aan te rennen waar zij vol enthousiasme en geloof over spreekt en vanuit leeft.

– Sarah Trouerbach, Awake Movement

Rekindle-Logo-Dark

Rekindle Coaching, Therapie & Training
Wijnhaven 36,
3011 WS Rotterdam

Contact
+31 6 535 321 39
sharon@rekindle.nl

© Copyright 2021 – Algemene Voorwaarden

Website by Wild Digital